Bageri & konditori till oss
Ny bageri & konditoriinriktning till oss

Höstterminen 2019 startar bageri och konditoriinriktning inom restaurang och livsmedelsprogrammet för erbjuda en mer komplett restaurangutbildning. Utbildningen kommer att bedrivas i fräscha lokaler med den senaste tekniken och kommer att finnas i skolans lokaler i Västgötebacken.
Vi vill kunna erbjuda en mer komplett restaurangutbildning och bagare är ett bristyrke vilket leder till många kommer att få jobb direkt efter att utbildningen är klar. Det här innebär att vi nu kan ta emot fler elever och utbildningen kommer att bidra till att stärka Norrköpings gastronomiska profil, säger Michael Brask, rektor på De Geergymnasiet.
Ansökan startar redan den 15 april till 3 maj och sker genom gymnasiestudera.se.
Vi kommer också att ta emot en grupp IMY-elever (yrkesintruduktion) som studerar riktat mot branschen för att snabbt komma ut i arbetslivet via arbetsplatsförlagt lärande och till våren kommer en bagerilärare att rekryteras.